Som fysioterapeuter er vi med vores specialiserede anatomiske og fysiologiske viden uddannet til at undersøge, diagnosticere og behandle problemer i bevægeapparatet på et højt og evidensbaseret niveau.

Du vil efter en grundig undersøgelse og udredning af dit problem få en udførlig forklaring behandling, træning eller videre udredning du har behov for.

Ikke mindst vil vi hjælpe dig med, at ”rydde op” i tidligere information, du skulle have modtaget fra andre behandlere, bekendte, familiemedlemmer mm. Meget ofte drejer det sig lige så meget om at få en ordentlig forståelse for hvad der forårsager og vedligeholder ens gener og dermed undgå disse, som det drejer sig om at lave specifikke øvelser. Vi vil hjælpe dig med at håndtere dit problem mere hensigtsmæssigt end du har gjort tidligere, således at dine daglige gener mindskes.

Behandlingen vil altid involvere grundig information om din problematik, ergonomisk vejledning og meget ofte manuelle teknikker såsom triggerpunktsbehandling, ledmobilisering, ledmanipulation (knæk i ryggen), akupunktur og øvelsesvejledning.

Min kollega og jeg har specialiseret os indenfor mange fysioterapeutiske områder som b.la rygdiagnostik- og behandling, idrætsfysioterapi, manuel terapi, og akupunktur og vi søger for løbende at være opdaterede og holde os orienterede om nyheder indenfor vores fag.