Anders Villemoes Larsen

Fysioterapeut og indehaver, Anders Villemoes Larsen. Jeg startede Vinding Fysioterapi & Akupunktur i 2008 og realiserede dermed en drøm om at blive selvstændig. Jeg er uddannet fra Fysioterapeutskolen i København i 1998. Jeg har dermed 20 års erfaring som fysioterapeut. De fleste år har jeg arbejdet tildels på klinik ogtildels på først Rygcentret i Give og aktuelt på Rygcenter Syddanmark i Middelfart. Her er jeg er tilknyttet som både diagnostisk udreder og fysioterapeut. Jeg har ligeledes været tilknyttet flere motionscentre gennem årene.

Direkte Nummer: +45 31 90 82 11

Morten Solskov Jensen

46-årig mand med 20 års erfaring som fysioterapeut. Uddannet i 1999 fra Holstebroskolen.
Jeg har flere års erfaring fra Idrætsambulatorium herunder diagnosticering og genoptræning af diverse idrætsskader. Ydermere har jeg en stor erfaringsramme som diagnostisk udreder i Rygcentrene i Give og Middelfart. Jeg har desuden arbejdet som idrætsfysioterapeut i fodboldklubberne Kolding IF og Kolding FC
samt i flere motionscentre ligeledes i Kolding.

Direkte Nummer: +45 40 88 50 40

Majbritt Askou Hansen

Fysioterapeut Majbritt Askou Hansen. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2009, jeg har siden været ansat på Kolding sygehus. Jeg har siden 2015 videreuddannet mig indenfor det gynækologiske speciale og varetager specialiseret behandling af patienter med gynækologiske problematikker. Jeg har kurser i IMS akupunktur, hvilket kan være et supplement i min behandling. Jeg har en bred erfaring indenfor fysioterapi, fra det ortopædkirurgiske til det medicinske speciale, og jeg opdaterer mig løbende i ny faglig viden.

Direkte Nummer: +45 40 88 50 40